.

Billeder fra dagplejens aktiviteter

Mandag: Vi leger i haven og har tilsyn fra Allerød kommune. Tirsdag: To piger leger Byggemand Bob og kok. I dag har vi været til baby café i Kingos Minde. Børnene lavede fastelavnspynt til ris og tønde. Onsdag: Om morgenen sang vi og lavede gymnastik. Efter morgenmaden var der leg og sæbebobler i haven. Vi fik også fyldt kaninhuller med jord og leget med sandkasse med mere. Helle kom på besøg kl. 10 og blev til frokost og putning. Mormor var også på besøg.

Mandag: Oliver var her første gang alene i dag. Vi fejrede Nikita og Monas fødselsdag. Vi var i haven og lege. William og Kaja tegner. Tirsdag: Oliver var her alene igen i dag. Alt er gået super godt og han smiler, spiser og sover uden problemer. William og Kaja var i haven og hyggede også inde. Torsdag: Vi danser, spiser pølser og spejlæg, spiller musik og leger, tegner mm. I haven er der gynget, vippet, spillet bold, fodret kaniner med mere. Vejret var dejligt og børnene glade.

Fredag: Efter morgenmaden spillede vi musik, dansede og hoppede på madrasserne. I formiddags var vi i haven og køre ræs, lege med legekøkken og fodre kaniner. Så kom vi ind og fik grovboller med pålæg og grøntsager til frokost. Herefter kom børnene ud og sove.

Onsdag: I dag var Oliver på indkøringsbesøg med sin mor. Børnene hyggede i haven - i sandkassen, på gyngen og fodrede kaniner. Inde igen var der lasagne til frokost. Især William og Oliver fandt sympati for hinanden i dag og hyggede sig gevaldigt på gyngen og i spisestuen med kram og grin. Godt med nye bedste venner.

Mandag: Vi laver kyllinger, kravler i tuneller og leger i sneen. Til frokost får vi grillet selleri, humus, bønnesalat og brød.