Fredrikssund dagpleje, Økologisk dagpleje, familie, vores familie, lykkelig familie, dagpleje, privat dagpleje, dagplejemor, dagplejer, baby, Kaja, mor og barn, hygge i stuen, nytårsaften, hygge hjemme, hjemlig hygge

Nikita:
Jeg hedder Nikita, er 21 år gammel og jeg bor på Frederiksberg. Jeg blev i 2016 færdig med min handelsskoleuddannelse. Jeg har siden november 2016 været dagplejer i Helles Økologiske Dagpleje.

Jeg er generelt meget tålmodig og kærlig som person. Jeg elsker børn og finder det samtidig nemt at arbejde med dem - måske fordi jeg selv har 5 søskende, hvoraf 4 er yngre. Jeg ser det som et stort ansvar at passe jeres barn, men det er et ansvar jeg ikke er nervøs for at tage. Jeg ser det som en ære at hjælpe de små til en god start på livet.

Jeg har været vikar i dagplejen siden 2013. 
Jeg har taget førstehjælpskursus og er meget interesseret i, at tage kurser for at udbygge min viden om børn og deres udvikling.

Venligst

Nikita

 

Helle:
Jeg er 45 år og mor til børn i alderen 5, 18, 22 og 26 år.  Mine to store piger er flyttet hjemmefra. Jeg er gift med Tonny og vi bor i eget hus med dejlig have i Slangerup på 18. år.

Som menneske er jeg meget tålmodig og du vil altid møde mig med et smil. Jeg er meget udadvendt og holder meget af at tale med alle slags mennesker. Når man får passet sit barn her, så er barnet en del af familien i åbningstiden. Det er vigtigt for mig, at også far og mor føler sig velkomne og godt tilpas i hjemmet.

Jeg er meget kreativ og nysgerrig og finder gerne på sjove ting og udflugter. Vi spiller musik, synger og danser hver dag og er "musikdagpleje" (se forside). Desuden går jeg meget op i sund, varieret og økologisk mad. Vi tager på tur til babycafé, biblioteket, skoven, andre dagplejere, Søris og Buresø. Der vil derfor være fokus på sproglig indlæring. Små kunstneriske udfoldelser og oplevelser vil være en del af det der opleves hos mig, da maleri og tegning har min store interesse. Desuden vil vi være i naturen og haven, da jeg mener frisk luft giver sunde og glade børn.

Jeg har tidligere arbejdet som kommunal dagplejer og er sidenhen uddannet lærer. 

Jeg har valgt at åbne dagpleje i 2012, fordi jeg gerne vil være med til at give de små en god start på livet, så de kan blive hele mennesker. Jeg anser det for et stort privelegie og ansvar at være omsorgsperson, for de små i dagtimerne.

Jeg har fokus på, at børnene skal have en god overgang til børnehave/skole og at de skal rustes til at kunne gå ind i dette videre forløb.

Siden 2016 har jeg været formand for PDS, som er Foreningen Private Børnepassere Sjælland. Igennem foeningen har jeg et stort netværk af skønne kollegaer.

Når jeg ikke arbejder tager jeg gerne på udflugt med familien i vores Mustang fra 1968 eller med familien i vores sommerhus. Ellers tager jeg i bio, til te eller ud at spise med veninderne. Desuden motionerer, maler, fotograferer, strikker, synger, spiller, syr jeg.

Venligst Helle

Krybber, haveparasol, parasol 5 m., tvillingevogn, økologisk dagpleje, dagplejen i Frederikssund,
hænder, julekort, børnekunst, dagpleje, julehilsen, børne julekort, dagpleje i slangerup, dagpleje i Frederikssund, kunst,