.

Leder du efter venteliste opskrivningen - se nederst på denne side.

Flere ledige i 2019, som der endnu ikke er nogen på venteliste til. Ledige pladser kan opstå i løbet af året. Kontakt os for nærmere information.

Opskrivning kan ske allerede under graviditet.

Velkommen til Helles økologiske dagpleje

Dette er en privat børnepasning §78 i Dagtilbudsloven

Der er 3 trin til at få en plads:
1. Venteliste opskrivning
2. Besøg i dagplejen

3. Når der er en ledig plads, så skrives sammen med dagplejer ansøgning om tilskud til pasning og pasningsaftale.

For at vi kan tilbyde dig en plads kræver det, at du har gennemført punkt 1 og 2.

For at komme på venteliste kræver det:

  • At du er gravid eller har født
  • Yderligere betingelser står i ventelistepapiret nederst på denne side.

For at skrive ansøgning om tilskud til kommunen og Pasningsaftale kræver det:

  • At vi har en ledig plads til det ønskede tidspunkt
  • At du har født og barselslængde er beregnet
  • At man er skrevet op på venteliste til kommunal plads ellers giver kommunen ikke tilskud. Nogle kommuner kræver, at du først skal have tilbudt og afslået en kommunal plads. Kræver din kommune dette, så kontakt mig for råd og vejledning.

Opstart i dagplejen:

Når barnet starter i dagplejen: I indkøringsperioden besøges dagplejen sammen med barnet, og herefter vænnes barnet lidt efter lidt til at være her alene. Her er mulighed for at lære dagplejer og hjemmet mere at kende. 

Det er hårdt for et barn at skulle lære helt nye omgivelser og mennesker at kende. Der er meget nyt som skal opleves og barnet udsættes for nye bakterier og virus. Man skal indstille sig på at barnet 1-3 måneder vil være påvirket af alt det nye. Barnet vil ofte være mere træt om eftermiddagen og aftenen. Man risikere også, at barnet bliver syg pga. alle de nye bakterier og virus det udsættes for. Man kan sammenligne det med når man selv starter på nyt arbejde.

Hvor mange dagplejere kan man skrive sig på venteliste til?
Du kan skrive dig op på venteliste til alle de selvstændige dagplejere du har lyst til. Har du skrevet Pasningsaftale, så har du forpligtet dig økonomisk ved præcis den dagplejer du har skrevet Pasningsaftale med. En Pasningsaftale er juridisk og økonomisk bindende.

 

Betaling

(redigeret den 1. december 2017)

Non-profit overtøjs- og regntøjsordning: Der er i denne dagpleje ekstraordinært mulighed for tilkøb af tøjpakke, som indeholder alt overtøj inklusiv gummistøvler. Se mere på forsiden.

Tilskuddets størrelse varierer fra kommune til kommune. Forældrebetalingen er altid den samme hos os, uanset kommunernes tilskudsstørrelse.

2018 Betaling i denne dagpleje er forældrebetaling på 3.250 kr., samt tilskud fra barnets hjemkommune.

2018 max tilskud:

Allerød kommune: 6.529 kr.
Egedal kommune: 6.523 kr. 
Frederikssund kommune: 5.741 kr.
Gribskov: 6.580 kr.
Hillerød kommune: 6.280 kr.
Lejre kommune: 5.781 kr.
Roskilde kommune: 6.998 kr.

Forældrenes egenbetaling på 3.250 kr. er i princippet 25% af betalingen + tilskud fra din kommune. Vi har valgt at forældrebetalingen skal være den samme uanset hvilken kommune du kommer fra.

Se din kommunes tilskud på kommunens hjemmeside.

OBS: Der kan forekomme takstændringer midt på året.

Her sælges kun fuldtidspladser, som er 48 timer og 45 minutter pr. uge. Hvor mange timer tilbuddet benyttes ugentligt bestemmer forældrene selv. 

Se flere betingelser ved at læse "Pasningsaftale mellem forældre og børnepasser".

Mad, økologisk mad i dagplejen, dejlig mad, mad til baby, mad til børn, opskrivning, venteliste, glade børn, dagpleje opskrivning, Helles økologiske dagpleje, økologisk, økologisk dagpleje, pastaret, squash, frikadeller, Sansegynge, legeplads, sovende barn, middagslur, dyne, bamser, pige, Kaja, sød pige,

OBS vigtigt vedr. opskrivning herunder: Når du har udfyldt alle felter er du færdig - har du gjort den korrekt og trykker send, så forsvinder opskrivningspapiret. Jeg sender altid en mail, når jeg modtager opskrivningen. Får du ikke denne inden for et par dage, så kontakt mig eller prøv igen.

Venteliste papir

Det du skal vide for at være på venteliste:


1. Det er gratis at stå på ventelisten

2. Du noterer et tidsrum på max 3 mdr., hvor du ønsker opstart*

3. Du skal tjekke om vores åbningstider, ferier, pædagogik mv er noget for jer. Ferie meldes ud og godkendes i god tid. Læs mere under Ferie og Åbningstid. Husk det er 2 år i her skal planlægge efter dagplejens ferie, da der ikke er pasning under ferie.

4. Den/de forældre barnet bor sammen med skal besøge dagplejen inden for 3 mdr. efter opskrivning på ventelisten, ellers regner vi med at du ikke er interesseret alligevel og sletter venteliste opskrivningen.

5. Når vi skriver til dig med tilbud om plads på mail, så er der angivet en tidsfrist, som du skal svare inden for. OBS: Vi tilbyder kun pladser til dem der har været på besøg her. Vi tilbyder aldrig plads inden besøg.

6. Ønsker du ny opstart dato, så skal du henvende dig for at rykke til den ønskede måneds venteliste.

*Man skriver sig op på venteliste til den måned man ønsker plads. Der kan vælges op til 3 måneder, hvor man ønsker opstart. Man skriver fx under ønsket opstart fra den 1. februar til den 1. april. Du kan også vælge at starte den 15. Vi sælger altså hele og halve måneder ved opstart.

Vi oplever at rigtig mange skriver sig på venteliste og det er jo dejligt. Men vi vil gerne at I skal vide hvor store chancerne reelt er for plads. Derfor er reglerne sådan udformet, at vi kan give jer et bedre billede at situationen med pladser.

Venligst

Nikita og Helle

Ja
Nej
Ja