.

Leder du efter venteliste opskrivningen - se allernederst på denne side.

Velkommen til Helles økologiske dagpleje

Næste ledige pladser i Helles Økologiske Dagpleje er:
 
Den 1. september 2017 efter Caspian hos Nikita
Den 1. november 2017 efter Carla hos Helle: Solgt til Victor
Den 1. juni 2018 efter Tias hos Helle: Reserveret til Elina
Den 1. september 2018 efter Marius hos Helle
Den 1. oktober 2018 efter Emma hos Nikita
Den 1. marts 2019 efter Dianna hos Helle
Den 1. marts 2019 efter Theo hos Nikita
Den 1. marts 2019 efter Adam hos Nikita
Den 1. juli 2019 efter Elias hos Helle

Der er 3 trin til at få en plads:
1. Venteliste opskrivning
2. Besøg i dagplejen

3. Skrive ansøgning om tilskud til pasning og pasningsaftale. Dette gøres altid sammen med dagplejeren.

For at vi kan tilbyde dig en plads kræver det, at du har gennemført punkt 1 og 2.

For at komme på venteliste kræver det:

  • At du er gravid eller har født
  • Yderligere betingelser står i ventelistepapiret nederst på denne side.

For at skrive ansøgning om tilskud til kommunen og pasningsaftale kræver det:

  • At vi har en ledig plads til det ønskede tidspunkt
  • At du har født og barselslængde er beregnet
  • At man er skrevet op på venteliste til kommunal plads ellers giver kommunen ikke tilskud. Nogle kommuner kræver, at du først skal have tilbudt og afslået en kommunal plads. Kræver din kommune dette, så kontakt mig for råd og vejledning.

Opstart i dagplejen:

Når barnet starter i dagplejen: I indkøringsperioden besøges dagplejen sammen med barnet først og herefter vænnes barnet lidt efter lidt til at være her alene. Her er mulighed for at lære dagplejer og hjemmet mere at kende. 

Det er hårdt for et barn at starte i dagpleje. Der er meget nyt som skal opleves og barnet udsættes for nye bakterier og virus. Man skal indstille sig på at barnet 1-3 måneder vil være påvirket af alt det nye, og derfor vil være mere træt og måske blive syg. Man kan sammenligne det med når man selv starter på nyt arbejde.

Hvor mange dagplejere kan man skrive sig på venteliste til?
Du kan skrive dig op på venteliste til alle de selvstændige dagplejere du har lyst til. Har du skrevet Pasningsaftale, så har du forpligtet dig økonomisk ved den dagplejer du har skrevet Pasningsaftale med.

 

Betaling

(redigeret den 4. marts 2017)

Pr. den 1. januar 2017 er forældrebetalingen i denne dagpleje 3050 kr. pr. månd, uanset hvilken kommune du/I bor i. Betalingen er inkl. bleer, 4-5 økologiske måltider om dagen, krybbe, sengelinned, dyne, pude, seler, kørepose, sovedragt, kreative materialer og ture.

Non-profit overtøjs- og regntøjsordning: Der er i denne dagpleje ekstraordinært mulighed for tilkøb af tøjpakke, som indeholder alt overtøj inklusiv gummistøvler. Se mere på forsiden.

Tilskuddets størrelse varierer fra kommune til kommune. Forældrebetalingen er altid den samme uanset kommunernes tilskud.

Forældrenes egenbetaling på 3.050 kr. er i princippet 25% af betalingen + tilskud fra din kommune Altså i alt kr. 11.400 kr. eller hvad der er max tilskud i din kommune. Jeg har valgt at forældrebetalingen skal være den samme uanset hvilken kommune du kommer fra.

Forældrebetalingen stiger 200 kr. hvert år den 1. januar.

Se din kommunes tilskud på kommunens hjemmeside.

OBS: Der kan forekomme takstændringer midt på året, men kun hvis kommunen meddeler tilskudsreguleringer i løbet af året.

Her sælges kun fuldtidspladser, som er 48 timer og 45 minutter pr. uge. Hvor mange timer tilbuddet benyttes bestemmer forældrene selv.

Se flere betingelser ved at læse "Pasningsaftale mellem forældre og børnepasser".

Mad, økologisk mad i dagplejen, dejlig mad, mad til baby, mad til børn, opskrivning, venteliste, glade børn, dagpleje opskrivning, Helles økologiske dagpleje, økologisk, økologisk dagpleje, pastaret, squash, frikadeller, Sansegynge, legeplads, sovende barn, middagslur, dyne, bamser, pige, Kaja, sød pige,

OBS vigtigt vedr. opskrivning herunder: Når du har udfyldt alle felter er du færdig - har du gjort den korrekt og trykker send, så forsvinder opskrivningspapiret. Jeg sender altid en mail, når jeg modtager opskrivningen. Får du ikke denne inden for et par dage, så kontakt mig eller prøv igen.

Venteliste papir

Det du skal vide for at være på venteliste:


1. Det er gratis at stå på ventelisten

2. Du noterer et tidsrum på max 3 mdr., hvor du ønsker opstart*

3. Du skal tjekke om vores åbningstider, ferier, pædagogik mv er noget for jer. Ferie meldes ud og godkendes i god tid. Læs mere under Ferie og Åbningstid. Husk det er 2 år i her skal planlægge efter dagplejens ferie, da der ikke er pasning under ferie.

4. Den/de forældre barnet bor sammen med skal besøge dagplejen inden for 3 mdr. efter opskrivning på ventelisten, ellers regner vi med at du ikke er interesseret alligevel og sletter venteliste opskrivningen.

5. Når vi skriver til dig med tilbud om plads, så er der angivet en tidsfrist, som du skal svare inden for. OBS: Vi tilbyder kun pladser til dem der har været på besøg her. Vi tilbyder aldrig plads inden besøg.

6. Ønsker du ny opstart dato, så skal du henvende dig for at rykke til den ønskede måneds venteliste.

*Man skriver sig op på venteliste til den måned man ønsker plads. Der kan vælges op til 3 måneder, hvor man ønsker opstart. Man skriver fx under ønsket opstart fra den 1. februar til den 1. april. Du kan også vælge at starte den 15. Vi sælger altså hele og halve måneder ved opstart.

Vi oplever at rigtig mange skriver sig på venteliste og det er jo dejligt. Men vi vil gerne at I skal vide hvor store chancerne reelt er for plads. Derfor er reglerne ændret, så vi kan give jer et bedre billede at situationen med pladser.

Venligst

Nikita og Helle